Ítaca Fortuny

el nostre bagatge

Ítaca Fortuny som una residència de gent gran i centre de dia que va iniciar l’activitat al 1995, amb l’objectiu de tenir cura de les persones. Amb el temps, hem acollit a diverses generacions de famílies que passats uns anys tornen i recorden el nostre bon tracte amb els seus familiars. L’equip s’ha anat modificant i adaptant sempre sobre la premisa del bon tracte i el respecte de la intimitat i les voluntats de cada persona.

El nostre bagatge ens anima a seguir treballant per a millorar els serveis i allargar al màxim l’autonomia de les persones que han fet d’Itaca, la seva llar.

Ítaca Fortuny, forma part del Grup Ítaca amb el qual es comparteixen els principals pilars d’acció: Missió, Visió, Valors. És important que doneu un cop d’ull a la web del grup on tambe trobareu informació relacionada amb el compromís amb la nostra feina, la nostra política de qualitat, abast, pla d’igualtat i canal ètic.

Marquem la diferència

perruqueria residència gent gran Ítaca Fortuny

TOTS ELS SERVEIS

per satisfer totes les necessitats

En la Residència Ítaca Fortuny tenim tot el que puguis necessitar per fer la teva estada el més confortable possible. Tenim servei de perruqueria, biblioteca, servei de farmàcia, de fisioteràpia…

dues dones barnissant un banc dins de les activitats d'Ítaca Fortuny

ACTIVITATS I EXCURSIONS

per seguir sempre actius

Si t’agrada gaudir d’una vida activa i sortir d’excursió, a passejar per la ciutat, col·laborar amb ONG’s o celebrar calçotades o Sant Jordi,… No ho dubtis, som la teva residència!

cuinera d'Ítaca Fortuny servint els plats des de la cuina

CUINA CASOLANA

adaptada a totes les necessitats

Oferim cuina casolana cuinada amb molt d’afecte i menús adaptats a les diferents necessitats nutritives i de textures dels nostres residents. Disposem, també, de bufet lliure per l’esmorzar.

Residència assistida

81 residents (63 concertats + 18 privats)

Centre de dia

15 places

La millor ubicació

amb facilitat d’aparcament

La residència Ítaca Fortuny està situada a la comarca del Baix Camp, amb un clima temperat i assolellat.

Estem en un edifici de més d’1.710 m2, dividits en 3 plantes, envoltat d’un ampli jardí. Es troba en un barri dins de la ciutat de Reus, a 100mts de l’estació principal d’autobusos i a 5 minuts del centre de la ciutat. Amb facilitat d’aparcament en tot el barri.

Tenim capacitat per 81 residents en modalitat de Residència Assistida i per 15 residents en modalitat de Centre de Dia.

La nostra filosofia

Des de la residència Ítaca Fortuny fem un acompanyament tant en tot el procés d’adaptació en la nova etapa que inicia la persona com en la resta del temps que campartirem junts. Aquest és un treball conjunt de tots els professionals que col·laborem amb les famílies.

Des dels inicis s’ha treballat amb el concepte de l’atenció centrada en la persona, cultivant l’autonomia i la individualitat de cadascú.

Comunicació

Comunicació amb l'administració

Estem en contacte constant amb el Departament d’Afers Socials i Famílies i de Salut. Participem activament en l’agència integrada.

Informant a les famílies

Per nosaltres és essencial oferir informació constant a les famílies sobre qualsevol canvi en la situació del centre.

Famílies sempre conectades

Realitzem les visites amb cita prèvia i garantint la seguretat de totes les persones que hi participen. I en els moments en que les visites s’han restringit per seguretat, hem facilitat videotrucades a totes les persones que viuen amb nosaltres.

TRUCA'NS
977 755 229